1. Ergonomisch kantoormeubilair
  2. Groot assortiment
  3. Uit voorraad leverbaar

Bureaustoel Eindhoven

Kantoorstoelen

Hulp nodig?
Bel 0416 - 23 56 65
€ 419,00
€ 506,99 incl. btw


  • Ergonomische bureaustoel
  • 3 jaar garantie
  • Arbo norm : NPR 1813
Artikelcode: BSTTOR001
Geleverd binnen 7 dagen

Heeft u een bureaustoel nodig die ervoor zorgt dat u zonder klachten en hindernissen urenlang comfortabel kunt werken? Dan is bureaustoel Eindhoven precies wat u zoekt. Deze bureaustoel wordt aangemerkt als officiele bureaustoel en biedt u mogelijkheden om de stoel te stellen naar wens. Zo kunt u de zitdiepte met tien centimeter aanpassen naar een niveau dat goed bij uw lichaamslengte past. Dit verhoogt uiteraard het zitcomfort van bureaustoel Eindhoven.

Hoogwaardige kenmerken

Deze bureaustoel heeft hoogwaardige kenmerken en eigenschappen. De stoel is voorzien van een 5-locking synchroon techniek, waardoor u geniet van een optimale ondersteuning in iedere stand. Daarnaast is de bureaustoel voorzien van een dubbele DIN veiligheidsgaslift. De gewichtsregeling is volledig instelbaar. Standaard is bureaustoel Eindhoven uitgerust met een hoogwaardig voetenkruis van kunststof, in de kleur zwart.

Een luxe design

Bureaustoel Eindhoven heeft een luxe design waar u zeker van zult genieten. De armleggers zijn volledig multifunctioneel en verhogen het zitcomfort aanzienlijk. De stoel heeft een moderne uitstraling die zich goed laat combineren met de meest uiteenlopende interieurstijlen.

Garantie

Bureaustoel Eindhoven is direct uit voorraad leverbaar in de kleur zwart. De uitvoering is standaard van stof. De hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een lange levensduur. Uiteraard krijgt u garantie op deze bureaustoel. De garantieperiode bedraagt drie jaar. U bent verzekerd van een hoogwaardige, professionele, moderne en comfortabele bureaustoel waar u vele jaren met plezier gebruik van zult maken.

Extra informatie:

Bureaustoel Eindhoven is officieel een kolom 2 Nederlandse werkstoel welke is 100% goedgekeurd volgens NPR 1813: 2010. Tegen een meerprijs kan het kunststof voetenkruis worden vervangen door een aluminium voetenkruis van hoge kwaliteit. De bureaustoel is voorzien van een TNO-TUV rapport.

 

Handleiding 

Specificaties
Stofkleur zitting Zwart
Uitvoering rug Gestoffeerd
Zit diepte verstelling Ja
Voetenkruis Zwart kunststof
Model armlegger 5-d
Synchroon mechaniek 5-Locking
Normering NPR 1813
Verstelbare lendensteun Ja
Ook interessant voor jou
Bureaustoel s-Hertogenbosch Bekijken
Bureaustoel s-Hertogenbosch
Bureaustoel Amsterdam Bekijken
Bureaustoel Amsterdam
Bureaustoel Breda Bekijken
Bureaustoel Breda
Bureaustoel Tilburg Bekijken
Bureaustoel Tilburg
Een aanrader voor jou!
Zachte bureaustoel wielen Bekijken
Zachte bureaustoel wielen